Antwerp 10 Miles & Marathon - 23.04.2017

 

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij op 23 april 2017, tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon, ons 2e event voor het goede doel !

Wie kan deelnemen ?

Iedereen met het hart op de juiste plaats ! Familie, vrienden, collega’s, ... Iedereen is welkom. Het maakt niet uit welke afstand je wenst te lopen én ook niet of je snel of traag loopt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Deelnemen is de boodschap!

Hoe inschrijven ?

 

STAP 1 : Schrijf je individueel in voor de Antwerp 10 Miles & Marathon via volgende link - http://www.sport.be/antwerp10miles/2017/nl/inschrijven/. Deze keer dus geen groepsinschrijving. Gewoon individueel inschrijven en betalen aan de organisatie van het event. Dat kan tot 22/4/2017.

 

STAP 2 : Schrijf je vervolgens ook in om als MYHAPPYFEET.ORG deelnemer voor het goede doel te lopen. Dat doe je door :
Een mailtje te sturen naar stefan@myhappyfeet.org met vermelding van je :
- Naam
- Man / Vrouw
- Leeftijd
- Email
- Telefoonnummer
- Maat van t-shirt (XS-S-M-L-XL-XXL)
- Afstand (Kids Run 1.4km – Short Run 5km – 10 Miles 16km – Marathon 42km)

 

Je inschrijving bevestigen doe je door betaling op het rekeningnummer van onze vzw :

BE21 3631 5686 4703 (vóór 9 april 2017).
- Volwassenen : 20€
- Kinderen (U16) : 15€

 

Dit bedrag omvat :
- Je donatie voor ons goed doel (je bent uiteraard vrij om meer te doneren :-))
- Een MYHAPPYFEET.ORG loop t-shirt.
- Een geweldig leuke dag !

Inschrijven kan dus vanaf vandaag ! Gewoon doen, zo commit je jezelf en zet je anderen aan om ook deel te nemen.

Welke goed doel steunen we dit jaar ?

De opbrengst van ons vorige event is gegaan naar een aantal activiteiten van de G-hockeyers van de 3 Antwerpse clubs Braxgata, Royal Victory HC en KHC Dragons, alsook naar schooluniformen, dagelijkse middagmalen en de bouw van een nieuwe keuken voor scholieren van de Bongwe Primary School in Kenia. Aan dat Food Program willen we ook dit jaar continuïteit geven ! Voor 5€ voorzien we een kind gedurende een volledige maand van een middagmaal.

Ons grote doel/project voor 2017 is de bouw van sanitaire voorzieningen voor het schooltje in Kenia. Als je weet dat de 600 leerlingen daar vandaag 1 open toilet delen, dan kan je je inbeelden dat daar nood aan is. Hopelijk kunnen we hier samen een steentje toe bijdragen !

Hoe op de hoogte blijven ?

Via verschillende kanalen zullen we de komende weken en maanden over ons event communiceren zodat jullie op de hoogte blijven.
- Facebook : www.facebook.com/myhappyfeet.org : liken en sharen is hier de boodschap!  Hier vind je de belangrijkste updates. Dus deze zeker in het oog houden.
- Instagram : myhappyfeet2015 - www.instagram.com/myhappyfeet2015. Neem foto’s tijdens jullie voorbereiding en post ze met de hashtag #myhappyfeetorg, dan zorgen we ervoor dat ze op onze Instagram pagina terecht komen.
- Website : www.myhappyfeet.org : hier vindt u alle info over wie we zijn, over de events die we organiseren en welke goede doelen we steunen. We hebben nog wat update werk, maar dat proberen we de komende weken in orde te krijgen.

Wil je t-shirt sponsor worden ?

Elke loper krijgt van ons een sport t-shirt. Hiervoor zijn we nog op zoek naar sponsors. Wil je een plekje op ons collector’s item ? Dat kan vanaf 500€. U ontvangt hiervoor een sponsoring-factuur van onze vzw. Heb je interesse ? Laat het ons weten via stefan@myhappyfeet.org.

Nog vragen of suggesties ?

Laat het ons weten via info@myhappyfeet.org

Ik zou dus zeggen ‘Commit today’ en schrijf je vandaag nog in ! Wij hopen vele lopers en supporters te mogen verwelkomen en wensen jullie alvast een perfecte voorbereiding !

 

Sportieve groeten,
Stefan - Miet - Sven